Esdeveniments:

31/03/2017

Avui és el darrer dia de la nostra cervesera.

Tanquem l´obrador per manca de temps, i també ens hauria fet falta una miqueta més d´inversió... Però estem contents per haver aconseguit elaborar una bona cervesa, purament artesanal, amb fidels consumidors i venedors entusiastes del que teniem entre mans.

A tots: moltíssimes gràcies!!!!


02/04/2016

"Tast al celler": tots els dissabtes al matí, des d´abril fins al juliol, obrim el celler al públic, oferint degustacions a un preu ajustat, tant de la cervesa URNACH com dels vins monovarietals ARCHS que també hi elaborem.

Es tracta d´un senzill set de tast, dins l´àmbit del propi celler on s´hi elaboren els vins, amb uns tocs decoratius que al mateix donen suport visual a les explicacions dels processos i característiques de les vinyes. 

Les vendes al celler són a preus de productor: us hi esperem!


06/01/2016

Aviat tindrà lloc el Barcelona Beer Festival (BBF), considerada la fira cervesera més important del sud d´Europa. Enllaçat amb el BBF, es celebra el Barcelona Beer Challenge (BBC), un gran concurs cerveser, amb un jurat de prestigi, i valoracions específiques per a cada estil de cervesa.

Aquest any ja ens tocava fer el pas...: ens hi presentem! 


07/11/15

   Catalunya, pels seus propis mèrits com a àrea de concentració de producció agroalimentària i gastronòmica de primer ordre, tant per la seva variada oferta com per la seva alta qualitat, ha estat escollida com a Regió Europea de la Gastronomia 2016 (CREG´16), i atenent a l´amable invitació que des de la Generalitat de Catalunya se´ns ha fet a participar en aquest engrescador esdeveniment per a l´any vinent, estem molt orgullosos de presentar-vos la nostra adhesió. 


14/04/15

   La prestigiosa Guía Peñín organitza cursos de tastos a la seva seu de Madrid, també de cerveses. Per a les sessions dels mesos de març i abril han comptat amb la cervesa Urnach com a una de les mostres, compartint panell ni més ni menys que amb Paulaner! (tot un honor...: gràcies Guía Peñín!) 


09/04/15

   Des d´aquest mes d´abril, comptem amb el registre industrial del nostre etiquetatge acceptat per la OEPM.

   D´aquesta manera ens garantim poder preservar l´ús del nostre segell distintiu: en un primer cop d´ull la cervesa Urnach ja destaca per una presentació original i elegant, un packaging que es correspòn amb la qualitat del seu contingut.


04/04/15

   Junt amb els nostres amics de la botiga d´alimentació seleccionada de l´Hortet de Creixell, estarem presents en aquesta nova edició del Mercat Medieval de Creixell. Una important cita lúdica i cultural per als dies de festa de la Setmana Santa (l´any passat es va calcular ens uns 15.000 el nombre de visitants).

   A la nostra parada hi trobareu ampolles dels dos formats d´Urnach, i tindreu l´opció de pendre´n de 33cl., fresca.  A més, hi promocionarem els nostres vins monovarietals de xarel·lo i merlot, que podreu tastar i adquirir.


20/12/2014

Nou expositor

   Seguint la nostra filosofia d´estalvi material, hem aprofitat la xapadora que fins ara feiem servir per a col.locar els taps corona, que ja havia arribat al final de la seva vida útil, per a convertir-la en un expositor/reclam (que tot sigui dit, ens dóna força bons resultats!).

   A aquest expositor hi hem incorporat un petit faristol que mostra als interessats les característiques de la nostra cervesa URNACH.


04/12/2014

Presència a la Fira de Bordeaux

   La nostra cervesa URNACH ha estat present en aquesta nova edició de la fira bienal internacional de Burdeus.

   L´estand del fabricant francès d´ampolles Vierre-Lib, la ha mostrat per l´originalitat del tipus d´etiquetatge, com excel.lent exemple de les noves possibilitats de packaging dins el món del petit productor artesà. 


06/11/2014

Marca enregistrada

   Tant la nostra marca, com el logo, com la fotografia, que ens identifiquen, han estat efectivament enregistrats a l´Oficina Espanyola de Patents i Marques.


27/08/2014

Res més que cervesa

   Amb l´objectiu d´obtenir un producte el més honest i natural que ens sigui possible pels nostres mitjans, procedim a esterilitzar els nostres instruments i envasos amb productes plenament inocus, basats en les propietats de l´oxigen actiu.

   A partir d´aquest mes, a més, netejarem amb un sabó ecològic, hipoalergènic, sense perfums ni colorants.


15/07/2014

Sortida al mercat!

   Hem iniciat la distribució les primeres ampolles d´Urnach, fent-ne venda directa a particulars, amics i coneguts; també les comencem a oferir en establiments locals, cellers i botigues de productes selectes.

 

   A l´apartat "Punts de venda" hi trobareu una relació dels llocs on les podreu comprar o degustar directament.

01/05/2014


Aviat serà una realitat

   Estem pendents d´enllestir els darrers tràmits per a començar a vendre les primeres ampolles. Esperem que les pugueu disfrutar tant com nosaltres!